X
X

Satış Ortaklığı ve Bayilik

Anasayfa Haberiniz Olsun. Satış Ortaklığı ve Bayilik



 
Neden Arcentu Medya Bayisi Olmalıyım ?

2012 yılından bu yana kendi bünyesinde uzman ekibiyle hizmet veren Arcemtu Medya, Türkiye’nin 81 ilinde bayi ağı oluşturmak ve tüm firmalara Yazılım konusunda bayilik fırsatları vermektedir. E-ticaret ve Sosyal Medya alanında işlerini büyüten bir şirket olarak çalışmalarına devam etmektedir.

E-ticaret sektöründe %45’lik paya sahip olan Arcentu Medya; gelişen sektörle birlikte kendi hacmini de büyütüp ihtiyaca yönelik ürün geliştirerek, en kaliteli hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

 
 
Sürekli Büyüyen Pazar : E-ticaret

Türkiye’de her yıl daha da büyüyen bir ekosistem, bayilerimiz için erişilebilecek kitleyi de artırmakta. E-ticaretin toplam perakendedeki payı oldukça yükselirken, 2012 yılında %1,5 olan e-ticaret hacmi 2017 itibariyle %3,5’ a yükseldi. Şuanda 30.8 milyar tl potansiyelindeki e-ticaret hacminin ise, 2019’a kadar hızla yükselerek 50 milyar tl civarına ulaşması bekleniyor.

 
 
Güçlü Teknik Altyapı

Arcentu Medya 20+ kişilik teknik destek departmanı ile müşterilerin ihtiyaçlarına hızlı ve kaliteli çözüm üretebiliyor. Her hafta genel merkezde yapılan panel eğitimleri ile alanında tecrübeli teknik destek uzmanları, temel ve ileri düzey olmak üzere iki aşamalı eğitim veriyor.

 
Çözüm Odaklı Ar-Ge

Öncelikli ilkesi ‘’ihtiyacı anlamak ve çözüm üretmek’’ olan Arcentu Medya, İzmir Bayraklı Folkart Towers Merkezi ofisinde bulunan, alanının uzmanı yazılım mühendisleri ile altyapısını müşteri ihtiyacına göre geliştirerek e-ticaret sektörüne kaliteli hizmet sunmaktadır. Ayrıca sosyal medya alanlarında güçlü ve genç kadro ekibi ile oldukça yüksek kitle edinmiştir.

 
Yüksek Gelir Fırsatı

81 ilde aktif olarak çalışma yapan Arcentu Medya bayileri, e-ticaret sektöründe hem ekosistemi hem firmalarını geliştirirken aynı zamanda farklı kazanç sistemleri de elde edebiliyorlar. E-ticaret hizmeti verdikleri müşterilerine aynı zamanda tasarım hizmeti, danışmanlık hizmeti gibi ek hizmetler sunarak kazançlarını artırma imkanına sahip oluyor.




ABONE OL

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşın.

Telefon
WhatsApp
Instagram