X
X

Instagram’da 60 Saniyelik Hikaye Dönemi Başladı

Anasayfa Haberiniz Olsun. Instagram’da 60 Saniyelik Hikaye Dönemi Başlad...



Instagram’da 60 Saniyelik Hikaye Dönemi Başladı

Instagram’da 60 Saniyelik Hikaye Paylaşılabilecek

Yeni güncellemeler sonrasında Instagram’da 60 saniyelik hikayeleri paylaşabileceğiz. Hiçbir bölünme olmadan tek bir hikaye için 60 saniye süre kullanılabiliyor olacak.

Fakat şu an için özellik herkese açık olarak gelmedi. Seçilen test kullanıcıları yeni güncellemeyi aldı ve sistem açıkçası test ediliyor gibi gözüküyor. Güncellemeyi alan kullanıcılar bu konuda bildirimler de almış olacak.

Nasıl bir bildirim geldiği konusunda da görsel ekliyor olacağız. Özelliğin kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar için de geçerli olması bekleniyor. Yılbaşından önce tüm kullanıcılar için yeni hikaye süresi geçerli olacak mı bunu bekleyip göreceğiz

Açıkçası Instagram’ın böyle bir adım atması zaten bekleniyordu. Birkaç ülkede daha süre konusunda benzer kararlar verilmişti. Hikayeler bölümü için ekstra neler düşünülüyor bunları şimdilik bilemiyoruz. Ama şunu biliyoruz ki artık sosyal medya bir yarış haline geldi.

Platformlar daha çok öne çıkmak, daha fazla kullanılmak adına sürekli yenilik peşinde. Haliyle bu güncellemeler bitecek gibi durmuyor. Sürekli bir yenilik haberi gelmeye devam edecektir.




ABONE OL

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşın.

Telefon
WhatsApp
Instagram